Discolampen huren Wijhe

Discolampen huren Wijhe

JB Sound & Vision uw verhuur partner in Wijhe!

Discolampen huren Wijhe

Verhuur van professionele lampen

Veel mensen huren professionele lampen voor evenementen. Zoals beurzen, sprekersdagen, congressen en speciale vergaderingen, maar ook voor concerten en festivals. Uiteraard kun je ook als particulier professionele lampen huren. Bijvoorbeeld als je een feestje gaat geven, gaat trouwen of een muziekavond organiseert. Denk bij het huren van professionele lampen bijvoorbeeld aan discolampen. Je kunt verschillende soorten Lampen huren. Discolampen huren Wijhe

Voor een complete lichtset zit je bij JB Sound & Vision goed. Parren zijn een belangrijk onderdeel van professionele lampen dat je kunt huren. Voor speeches op beurzen en evenementen, jouw bruiloft, een groot feest of natuurlijk voor zangers en zangeressen.

Bij JB Sound & Vision vind je uiteenlopende lichtapparatuur, zoals lichteffecten, lichtspots en moonflowers. Kies daarnaast uit divers licht dat je in verschillende sets en lichtsterktes huren kunt, bijvoorbeeld een lichtset van 4 of 8 spots. Dus van clubfeest tot bruiloft receptie of feest, licht huur je voor elke gelegenheid en ruimte bij ons huren. JB Sound & Vision

LED lampen op statief

Deze set met 4 gekleurde spots is de beste basisverlichting voor elk feest. De LED spots zorgen voor kleurrijke verlichting. Deze LED spot set wordt veel gebruikt bij DJ drive-in shows, schoolfeesten en partijen waarbij eenvoudige verlichting voldoende is.

SET HUREN – Discolampen huren Wijhe

Elke LED spot bestaat uit meerdere krachtige RGB LEDs gemonteerd op een T-bar die met een stekker in het stopcontact direct klaar is voor gebruik. Ze laten reageren op de muziek? Ook deze functie is in deze eenvoudige LED spot set ingebouwd.

 

LED mushroom effect

Lichteffect huren voor uw feest? De American DJ mushroom is het ideale effect voor een kleiner feest of partij. Doordat dit lichteffect is voorzien van LED lampen verbruikt deze weinig stroom en wordt bovendien niet warm.

Dit stoere lichteffect beweegt op de maat van de muziek en de intensiteit ervan is aan de achterzijde in te stellen.

 

Huren.nl