Geluidsman Heino

Geluidsman Heino

JB Sound & Vision uw Geluidsman in Heino!

Geluidsman Heino

Onze Diensten:

Toneelstuk – Geluidsman Heino

De juiste Geluidsman voor uw Toneelstuk in de regio Heino!

U bent als regisseur bezig met het maken van het een toneelstuk en hebt hiervoor al bijna alles geregeld. Van acteur, een locatie en publiek, maar u heeft nog geen geluidtechnicus.
Dan bent u bij mij aan juiste adres. Tijdens mijn MBO opleiding heb ik veel ervaring kunnen op doen als Geluidsmantijdens meerdere toneelvoorstellingen.
Tevens beschik over vele benodigde materialen. Daarnaast heb ik de juiste connecties om de benodigde materialen tegen scherpe prijzen te kunnen inhuren.

 

Presentatie – Geluidsman Heino

De juiste Geluidsmanvoor uw presentatie in Heino en omstreken!

U bent als organisator van een evenement druk bezig met regelen van allerlei belangrijke zaken, zoals sprekers, zalen en publiek. Maar wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is de verstaanbaarheid van de sprekers. In zalen waar meer dan 25 gasten zitten is het aan te raden de spreker te voorzien van geluidsversterking. Helaas beschikken natuurlijk niet alle zalen over eigen materialen en geluidstechnici. Gelukkig heeft u mij gevonden. Ik beschik wel over de benodigde materialen. Tevens kan ik ook als Geluidsmantijdens uw evenement zorgen dat alles goed verloopt.

 

Sing-songwriter

De mogelijkheden van JB Sound & Vision zijn zeer uitgebreid.
Naast de versterking van toneelvoorstellingen en sprekers kan ik ook als geluidstechnicus werken voor artiesten. Waaronder natuurlijk de sing-songwriter.
Hiervoor beschik over alle benodigde apparatuur om u goed te laten horen aan een publiek tot 200 man. Daarnaast heb ik de juiste connecties om tegen scherpe prijzen een groter publiek aan te kunnen.

 

Band

Natuurlijk gaan de mogelijkheden nog veel verder dan een toneelvoorstellingen, sprekers en een sing-songwriter.
Ook kan ik als Geluidsman uw band versterken tijdens optredens op verschillende locatie. Hierbij kan u gebruik maken voor de apparatuur op locatie, maar ik kan ook de apparatuur leveren voor verschillende locaties.

 

 

 

 

Neem voor meer informatie contact met mij op.

E-mail: info@jbsoundandvision.nl

Tel: 0625481608

 

DJ Heino

http://djHeino.nl/