Geluidtechnicus Wijhe

Geluidtechnicus Wijhe

JB Sound & Vision uw Geluidstechnicus in Wijhe!

Geluidtechnicus Wijhe

Onze Diensten:

Toneelstuk – Geluidtechnicus Wijhe

De juiste Geluidtechnicus voor uw Toneelstuk in de regio Wijhe!

U bent als regisseur bezig met het maken van het een toneelstuk en hebt hiervoor al bijna alles geregeld. Van acteur, een locatie en publiek, maar u heeft nog geen geluidtechnicus.
Dan bent u bij mij aan juiste adres. Tijdens mijn MBO opleiding heb ik veel ervaring kunnen op doen als geluidtechnicus tijdens meerdere toneelvoorstellingen.
Tevens beschik over vele benodigde materialen. Daarnaast heb ik de juiste connecties om de benodigde materialen tegen scherpe prijzen te kunnen inhuren.

 

Presentatie РGeluidtechnicus Wijhe 

De juiste Geluidtechnicus voor uw presentatie in Wijhe en omstreken!

U bent als organisator van een evenement druk bezig met regelen van allerlei belangrijke zaken, zoals sprekers, zalen en publiek. Maar wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is de verstaanbaarheid van de sprekers. In zalen waar meer dan 25 gasten zitten is het aan te raden de spreker te voorzien van geluidsversterking. Helaas beschikken natuurlijk niet alle zalen over eigen materialen en geluidstechnici. Gelukkig heeft u mij gevonden. Ik beschik wel over de benodigde materialen. Tevens kan ik ook als geluidtechnicus tijdens uw evenement zorgen dat alles goed verloopt.

 

Sing-songwriter

De mogelijkheden van JB Sound & Vision zijn zeer uitgebreid.
Naast de versterking van toneelvoorstellingen en sprekers kan ik ook als geluidstechnicus werken voor artiesten. Waaronder natuurlijk de sing-songwriter.
Hiervoor beschik over alle benodigde apparatuur om u goed te laten horen aan een publiek tot 200 man. Daarnaast heb ik de juiste connecties om tegen scherpe prijzen een groter publiek aan te kunnen.

 

Band

Natuurlijk gaan de mogelijkheden nog veel verder dan een toneelvoorstellingen, sprekers en een sing-songwriter.
Ook kan ik als geluidtechnicus uw band versterken tijdens optredens op verschillende locatie. Hierbij kan u gebruik maken voor de apparatuur op locatie, maar ik kan ook de apparatuur leveren voor verschillende locaties.

 

 

 

 

Neem voor meer informatie contact met mij op.

E-mail: info@jbsoundandvision.nl

Tel: 0625481608

 

DJ Wijhe

http://djWijhe.nl/