Speakers huren

Speakers huren Zwolle

JB Sound & Vision uw verhuur partner in Zwolle!

Speakers huren Zwolle

Verhuur van geluidsapparatuur

Veel mensen huren geluidsapparatuur voor evenementen zoals verjaardagen, bruiloften, maar ook voor concerten en festivals. Uiteraard kun je als particulier geluidsapparatuur huren, bijvoorbeeld voor je verjaardag of gaat trouwen . Denk bij het huren van geluidsapparatuur bijvoorbeeld aan luidsprekers. Je kunt verschillende soorten speakers huren. Speakers huren Zwolle

Voor een complete speakerset zit je bij JB Sound & Vision goed. Microfoons zijn een belangrijk onderdeel van geluidsapparatuur dat je kunt huren. Voor speeches op beurzen en evenementen, jouw bruiloft, een groot feest of natuurlijk voor zangers en zangeressen.

 

De verjaardag feest Speakers van JB Sound & Vision

De juiste Speakers voor uw verjaardag in Zwolle en omstreken!

De beste verjaardag Speakers huren voor jullie feest? Een set professionele speakers van JB Sound & Vision zorgt ervoor dat de muziek van jouw goed overkomt en de gasten lekker kunnen dansen. Dansen op je verjaardag is namelijk hartstikke leuk! Onze professionele speakers zijn erg goed voor verjaardagen!

Speakers huren Zwolle

Speaker set huren 50-75 personen – Speakers huren Zwolle

Een compacte en goede speaker set huren voor uw verjaardagsfeest, buurtfeest, presentatie of bedrijfsborrel.

Deze speaker set huren bestaat uit 2 krachtige fullrange Electro Voice EKX-15P speakers inclusief twee statieven en de bijbehorende bekabeling. In de Electro Voice speaker set van 50 tot 75 personen zijn de versterkers ingebouwd. Dit wordt ook wel ‘actieve speaker set’ genoemd. De versterkers zijn optimaal afgestemd zodat deze een goed en krachtig geluid kunnen weergeven.

Speakers set toebehoren

Bij een speaker set huren is het belangrijk dat u van tevoren aangeeft welke apparatuur u erop aan wilt sluiten. Voor bijvoorbeeld het aansluiten van een microfoon, een smartphone of laptop heeft u een compacte PA mixer nodig. Deze zorgt ervoor dat het geluid op de juiste wijze en volume naar de speakers wordt gestuurd. Daarnaast kunt u gemakkelijk vanuit een plek de verschillende geluidsbronnen instellen en het volume bepalen.

De compacte PA mixers van 8 kanalen bieden de mogelijkheid tot 8 bedrade of draadloze microfoons en 2 laptops, CD Spelers of andere afspeelapparatuur aan te sluiten. Dit maakt het uitermate geschikt voor presentatie doeleinden of kleine gelegenheden. Merkt u dat u bij de voorbereiding meer geluidsbronnen aan wilt sluiten op de PA mixer? Dan raden we aan een PA mengpaneel met meerdere kanalen te huren.

DJ gear met speaker set huren

Onze DJ sets kunnen direct op de te huren speaker set voor 50 personen worden aangesloten door middel van twee XLR signaal kabels. De benodigde signaalkabels krijgt u in voldoende lengte bij uw gehuurde geluidsapparatuur.

Uiteraard is het tevens mogelijk om uw eigen DJ set op de speaker set die u huurt aan te sluiten. Geeft u bij uw aanvraag duidelijk aan wat het output signaal van uw DJ set of DJ mixer is, dan zorgen wij (indien nodig) kosteloos voor het juiste verloop kabeltje. Wel zo gemakkelijk toch?

 

Huren.nl